Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

ZERO°C

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

HELSFYR GTX M

Lett, komfortabel herresko med GORE-TEX membran. En 100% vanntett og pustende sko med EVA IP mellomsåle. Dette gir god demping og komfort som en løpesko. Sveiset forsterkning på tå, hel og snøreparti. En svært komfortabel og anvendelig sko for deg som liker hverdagskomfort.
Fra kr 1 499,00

HELSFYR GTX W

Lett, komfortabel damesko med GORE-TEX membran. En 100% vanntett og pustende sko med EVA IP mellomsåle. Dette gir god demping og komfort som en løpesko. Sveiset forsterkning på tå, hel og snøreparti. En svært komfortabel og anvendelig sko for deg som liker hverdagskomfort. Damemodellen er laget på en damelest for ekstra god passform.
Fra kr 1 499,00

NYDALEN FUR W GTX

Høyskaftet vinterstøvel for dame med GORE-TEX og varmt fòr.
Fra kr 1 189,00

NYDALEN FUR W GTX

Dette er en høyskaftet vinterstøvel for dame med GORE-TEX og varmt fòr. Den ledende teknologien fra GORE-TEX holder deg 100% tørr og varm på bena på kalde dager. Høyt skaft med kunstpels og snøring gir en lekker støvel som både er moderne og tidsriktig, samtidig som den imøtekommer tøft norsk klima. Mellomsåle i EVA sikrer lett vekt, demping og komfort, samtidig som den isolerer mot kulde fra bakken. Yttersålen er i gummi med grovt mønster og denne sikrer godt grep på glatt underlag.
Fra kr 1 189,00

STORO MID M GTX

Denne klassiske støvelen for herre er med GORE-TEX og varmt fòr. Den ledende teknologien fra GORE-TEX holder deg 100% tørr og varm på bena på kalde dager. Middels høyt skaft og snøring gir gir denne sneakeren et lett og tidsriktig uttrykk, samtidig som den imøtekommer tøft norsk klima. Mellomsåle i EVA sikrer lett vekt, demping og komfort, samtidig som den isolerer mot kulde fra bakken. Yttersålen er i gummi med grovt mønster og denne sikrer godt grep på glatt underlag. En super støvel for skole, arbeid og fritid gjennom høst, vinter og vår.
Fra kr 1 699,00

STORO MID M GTX

Klassisk støvel for herre med GORE-TEX og varmt fòr. Den ledende teknologien fra GORE-TEX holder deg 100% tørr og varm på bena på kalde dager. Middels høyt skaft og snøring gir gir denne sneakeren et lett og tidsriktig uttrykk, samtidig som den imøtekommer tøft norsk klima.
Fra kr 1 699,00

STORO MID W GTX

Fra kr 1 699,00

STORO MID W GTX

Klassiske støvel for dame med GORE-TEX og varmt fòr. Den ledende teknologien fra GORE-TEX holder deg 100% tørr og varm på bena på kalde dager.
Fra kr 1 699,00

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 1 499,00 Max: kr 1 699,00
kr1499 kr1699