Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Volkl

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Bash 81 m.binding

Tøff twintipski som passer like godt I park som i vanlig skibakke Solid konstruksjon med full trekkerne og full cap gir god stabilitet og tåler mye juling Retningsbestemt innsving gjør at den kjører som en vanlig alpinski, mens tupp i begge ender er perfekt for park. Leveres med trygg og sikker alpinbinding. Passer alle ferdighetsnivå.
Fra kr 5 698,00

Bash 81 m.binding Free Ten ID

Tøff twintipski som passer like godt I park som i vanlig skibakke. Solid konstruksjon med full trekkerne og full cap gir god stabilitet og tåler mye juling. Retningsbestemt innsving gjør at den kjører som en vanlig alpinski, mens tupp i begge ender er perfekt for park. Leveres med trygg og sikker alpinbinding. Passer alle ferdighetsnivå.
Fra kr 5 199,00

Bash 81 m/ Squire 11 Black

Fra kr 5 899,00

Bash w Jr m.binding 7.0 wh

Tøff twintipski til de minste jentene. Rocker gjør skien lettkjørt og tilgivende, Full trekjerne for maks stabilitet og slitestyrke. Passer like godt I park som I bakke og løssnø. Leveres med barnebinding
Fra kr 2 299,00

Bash W Junior m/ binding

Tøff twintipski til de minste jentene. Rocker gjør skien lettkjørt og tilgivende, Full trekjerne for maks stabilitet og slitestyrke. Passer like godt I park som I bakke og løssnø.
Fra kr 3 699,00

Chica vMotion

Chica er en fantastisk juniorski. Lett vekt og rocker i tuppen gjør denne utrolig lettkjørt på alle snøforhold Skien er stabil i stor fart og leken i lav fart.
Fra kr 2 798,00

Deacon 79 iPT WR XL 12

Allsidig og lettkjørt allround alpinski. Passer løpere som vil ha en god ski som passer alle føreforhold. Skien er stabil, har godt grep, og en konstruksjon som gjør den forutsigbar og tilgivende. Avansert bindingssystem sørger for jevn fleks og kontant kraftoverføring. Rocker i tuppen gjør at skien takler ujevnheter og dårlig preparert bakke på en utmerket måte.
Fra kr 8 999,00

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 2 199,00 Max: kr 9 499,00
kr2199 kr9499
kategorier
produsenter