Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Volkl

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Bash 81 m.binding

Tøff twintipski som passer like godt I park som i vanlig skibakke Solid konstruksjon med full trekkerne og full cap gir god stabilitet og tåler mye juling Retningsbestemt innsving gjør at den kjører som en vanlig alpinski, mens tupp i begge ender er perfekt for park. Leveres med trygg og sikker alpinbinding. Passer alle ferdighetsnivå.
Fra kr 4 843,30

Bash 86 m.binding

Skien Birk Ruud vant X-Games med! Leken twintipski av proff kvalitet. Full trekjerne og rocker foran og bak. Denne skien har blitt favoritten til løpere som Øystein Bråten og Birk Ruud Selges i pakke med Marker Squire 11 binding.
Fra kr 5 523,30

Bash w Jr m.binding 7.0 wh

Tøff twintipski til de minste jentene. Rocker gjør skien lettkjørt og tilgivende, Full trekjerne for maks stabilitet og slitestyrke. Passer like godt I park som I bakke og løssnø. Leveres med barnebinding
Fra kr 2 299,00

Bash w JR m/binding

Tøff twintipski til de minste jentene. Rocker gjør skien lettkjørt og tilgivende, Full trekjerne for maks stabilitet og slitestyrke. Passer like godt I park som I bakke og løssnø. Leveres med barnebinding
Fra kr 3 059,15

Chica vMotion

Chica er en fantastisk juniorski. Lett vekt og rocker i tuppen gjør denne utrolig lettkjørt på alle snøforhold Skien er stabil i stor fart og leken i lav fart.
Fra kr 2 378,30

Deacon 79 m.binding

Allsidig og lettkjørt allround alpinski. Passer løpere som vil ha en god ski som passer alle føreforhold. Skien er stabil, har godt grep, og en konstruksjon som gjør den forutsigbar og tilgivende. Avansert bindingssystem sørger for jevn fleks og kontant kraftoverføring. Rocker i tuppen gjør at skien takler ujevnheter og dårlig preparert bakke på en utmerket måte.
Fra kr 5 999,00

Deacon X m. binding

Deacon X er en allround bakkeski. Passer best i preparert bakke, og takler alle typer forhold. Stabil og lettkjørt og sitter bra på hardt underlag. Rocker i tuppen, slik at den takler ujevnheter og er enkel å kontrollere. Ski og binding er utviklet sammen for å gi optimale egenskaper og vekt. Deacon X passer fra nybegynner til noe øvet løper.
Fra kr 4 249,15

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 1 199,00 Max: kr 8 499,00
kr1199 kr8499
kategorier
produsenter