Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Volkl

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Bash 81

Tøff twintipski som passer like godt I park som i vanlig skibakke. Solid konstruksjon med full trekkerne og full cap gir god stabilitet og tåler mye juling. Retningsbestemt innsving gjør at den kjører som en vanlig alpinski, mens tupp i begge ender er perfekt for park. Passer alle ferdighetsnivå
Fra kr 3 499,00

Bash 81 m/ binding

For en skiløper som ønsker en bunnsolid twin tip ski som kan erobre parken i tillegg til å gå på ski på hele fjellet.
Fra kr 2 999,00

Bash w JR m/binding

Tøff twintipski til de minste jentene. Rocker gjør skien lettkjørt og tilgivende, Full trekjerne for maks stabilitet og slitestyrke. Passer like godt I park som I bakke og løssnø. Leveres med barnebinding
Fra kr 2 299,00

Chica vMotion

Chica er en fantastisk juniorski. Lett vekt og rocker i tuppen gjør denne utrolig lettkjørt på alle snøforhold Skien er stabil i stor fart og leken i lav fart.
Fra kr 1 699,00

Chica vMotion 7.0 (130-160cm)

Chica er en fantastisk juniorski. Lett vekt og rocker i tuppen gjør denne utrolig lettkjørt på alle snøforhold Skien er stabil i stor fart og leken i lav fart. Bindingen er utviklet sammen med skien, noe som gir optimale egenskaper.
Fra kr 2 899,00

Deacon XT m.binding

Deacon XT er en allround bakkeski. Passer best i preparert bakke, og takler alle typer forhold. Enkel å håndtere, og sitter trygt og godt på hard snø og is. Rocker i tuppen, slik at den flyter godt over ujevnheter og er enkel å kontrollere. Ski og binding er utviklet sammen for å gi optimale egenskaper og lav vekt. Deacon XT passer til alle fra nybegynner til godt øvet løper.
Fra kr 3 499,00

Flair 73 - white m/ binding

Flair 73 er den perfekt skien å lære seg å kjøre på skjæret med. Den har en liten rocker i tuppen, noe som gjør den utrolig lett å svinge uansett hastighet, og den takler ujevnt terreng på en fantastisk måte. Skien passer alle fra nybegynner og opp til noe øvet nivå.
Fra kr 2 499,00

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 1 599,00 Max: kr 8 499,00
kr1599 kr8499