Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Voksen

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

ESCAPE 6 SKIN + PSP

Felleski for markabruk. Egner seg for nybegynnere. Gir sikkert feste under alle føreforhold.
Fra kr 2 300,00

E99 EASY SKIN XTRALITE

Ny lett og robust fjellski med stålkant. Mulighet for integrert kortfell. Rocker for bedre flyt i løssnø. Populær modell til bruk fra hytte til hytte i fjellet
Fra kr 4 100,00

TWIN SKIN PRO MEDIUM IFP

Smørefri klassisk treningsski med integrert kortfell. Testvinner Dinside/Dagbladet November 2017. Felleski som brukes til både tur og trening. Todelt fell og midtrand gir lett føring, et sikkert feste og god gliTURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingen for justering av feste og gli
Fra kr 3 700,00

TWIN SKIN PRO STIFF IFP

Testvinneren som er blitt en favoritt! Twin Skin Pro er en prisgunstig smørefri klassisk treningsski med integrert kortfell. Et innovativt system fra Fischer med todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli. Skiene fungerer best når det er faste forhold ved de fleste temperaturer og er et ypperlig tilleggspar til de smørbare skiene.
Fra kr 3 700,00

AERO 9 eSKIN + PSP

Felleski med ekstra stabilitet som hjelper deg med å forbedre dine klassiske ferdigheter. SKINGRIP+ teknologi gir den perfekte balansen mellom feste og glid.
Fra kr 3 500,00

TWIN SKIN SUPERLITE MEDIUM EF

Superlite er en av de aller mest populære markamodellene gjennom mange år. Nå fås den som felleski, for enda enklere å komme seg ut på ski når muligheten er der!
Fra kr 3 900,00