Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Voksen

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

ESCAPE 6 SKIN + PSP

Felleski for markabruk. Egner seg for nybegynnere. Gir sikkert feste under alle føreforhold.
Fra kr 2 300,00

E99 EASY SKIN XTRALITE

Ny lett og robust fjellski med stålkant. Mulighet for integrert kortfell. Rocker for bedre flyt i løssnø. Populær modell til bruk fra hytte til hytte i fjellet
Fra kr 4 100,00

TWIN SKIN PRO MEDIUM IFP

Smørefri klassisk treningsski med integrert kortfell. Testvinner Dinside/Dagbladet November 2017. Felleski som brukes til både tur og trening. Todelt fell og midtrand gir lett føring, et sikkert feste og god gliTURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingen for justering av feste og gli
Fra kr 3 700,00

AERO 9 eSKIN + PSP

Felleski med ekstra stabilitet som hjelper deg med å forbedre dine klassiske ferdigheter. SKINGRIP+ teknologi gir den perfekte balansen mellom feste og glid.
Fra kr 3 500,00

TWIN SKIN RACE MEDIUM IFP

Twin Skin Race IFP er en smørefri klassisk konkurranse- og treningsski med integrert kortfell i 100% mohair. Perfekt de dagene man sliter med å treffe på smøringen, eller om man ikke liker å legge på klister. Twin Skin-systemet fra Fischer består av en todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli. Skiene fungerer best når det er faste forhold ved de fleste temperaturer og er et ypperlig tilleggspar til de smørbare skiene. Den lette og sterke Air Core-kjernen, skikonstruksjonen og DTG World Cup steinslip gjør disse skiene til en sikker vinner i sin prisklasse. IFP-plate med Fischers TURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingen uten bruk av verktøy for justering av feste og gli i løypa. Skiene kommer i flere stivheter og plukkes ut etter vekt og ferdighet på skiløperen. Testvinner fra Vinterguiden DN, november 2019!
Fra kr 2 750,00

AEROLITE SKATE 70

Ypperlig ski for å lære seg skøyteteknikken Skøyteski for trening med Basalite Pro-kjerne og mål som racingskiene. Utviklet med Power Layer i hele skiens lengde for økt stabilitet, god slitestyrke og vektreduksjon. Skiene har også Speed Grinding steinslipt racingbelegg og forsterkede sidekanter som gir god gli og lang levetid.
Fra kr 3 300,00