Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Undertøy Dame

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Storli Superundertøysett Dame

Superundertøysett for aktiviteter og trening. Effektiv fukttransport og tørker raskt. 100% Polyester. Dame
Fra kr 299,00

ROSE LS

Ullundertøyet i Kari Traa Rose-serien er ikonisk for den skandinaviske vinteren, og gir optimal varme på kalde dager. Rose LS har en klassisk, feminin design og er laget av 100 % merinoull med fireveis stretch. Den føles myk mot huden, puster godt og er naturlig lukthemmende. Tynnere materiale under armene og en stilig knappeåpning i halsen gir bedre ventilasjon. Dette undertøyet er et «must-have»!
Fra kr 399,00

ROSE PANT

Ullundertøyet i Kari Traa Rose-serien er ikonisk for den skandinaviske vinteren, og gir optimal varme på kalde dager. Rose Pant er tettsittende med en klassisk, feminin design og er laget av 100 % merinoull med fireveis stretch. Den føles myk mot huden, puster godt og er naturlig lukthemmende. Tynnere materiale i sidene gir bedre ventilasjon, og en sterk, elastisk linning holder buksen godt på plass. Dette undertøyet er et «must-have»!
Fra kr 399,00

MULTI SPORT WOMAN SHIRT/LONG J

Lett ullundertøy-sett til dame i 100 % merinoull. Flate sømmer. God fukttransport.
Fra kr 599,00

WOOL FLEECE BRA

BH i ullfleece Puster og isolerer Tørker fort Myk og behagelig mot huden.
Fra kr 449,00

HotWool 230 gr. Sports Top, Wo

Slitestyrken, kombinert med at plaggene ikke klør og at de gir så god isolasjon, har ført til at Forsvaret bruker denne kvaliteten som undertøy. Bruksområde: For de som jobber mye ute, er dette en klar favoritt Materialer: 65% Merino Wool, 20% Polyester, 15% Polyamide
Fra kr 499,00