Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Treningsklær

Velg underkategori
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

ESCAPE SHORTS

Lengre ensfarget shorts i hurtigtørkende micro polyester Elastikk i midje med mulighet for stramming Lite Bula merke på siden.
Fra kr 349,00

RESPONSE TEE M

Kortermet løpe T-skjorte til herre
Fra kr 399,00

Clash Jr. Hyper Stretch Traini

Disse Clash Jr. Hyper Stretch treningsbukser for barn har en fin passform med tettsittende og fleksible paneler på underbena. I tillegg er de laget av et lett og pustende materiale som sikrer optimal treningskomfort.
Fra kr 499,00

W THALIA 2 SHORTS

Superlett og behagelig shorts med moderne passform, med strikk og snorjustering i midjen. Skrå sidelommer og innfelt baklomme gjør shortsen enda stiligere. Hurtigtørkende materiale med fireveis stretch gjør shortsen egnet til en mengde friluftsaktiviteter når du vil se bra ut og føle deg bra på en varm sommerdag.
Fra kr 599,00

Channie W Tech Jacket

Denne Channie Jacket for kvinner er en funksjonell jakke som gir deg meget god komfort på løpeturene dine. Jakken har en gjennomgående glidelås, en høy krage og en glidelåslomme på venstre bryst, der de viktigste verdisakene kan oppbevares. De reflekterende detaljene på brystet, skuldrene, armene og ryggen gir deg optimal synlighet i trafikken, slik at du alltid beveger deg trygt.
Fra kr 799,00

Clash M Hyper Stretch Training

Disse Clash M Hyper Stretch treningsbuksene for menn har en moderne passform med tettsittende og fleksible paneler på underbenene. I tillegg er de laget av et lett og pustende materiale som sikrer optimal treningskomfort
Fra kr 599,00