Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Trøyer Dame

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Balue Dolman Sleeves Tee

Balue Dolman Sleeves Tee er en pustende t-skjorte med vår behagelige passform. Ermene har dolmanform. Dolmanermer er ermer som slutter med åpningen lavt på armen hvilket betyr at ermene er bredere ved skuldrene. T-skjorten gir fuktkontroll og luftgjennomstrømning.
Fra kr 500,00

Charlotte Tee

Charlotte Tee er en trenings t-skjorte, som er god til sport og fritid. Ny utvikling av vår populære TACTEL kvalitet. En lettere utgave som har samme funksjoner, men tørker fortere og er lettere og mer behagelig å ha på seg
Fra kr 199,00

Doris Tee

Doris Shirt er laget i vår loose fit, med litt lengre ermer som har en bølgende effekt. T-skjorten har rund halsåpning og kryssdetaljer på ryggen.
Fra kr 400,00

Bella High Collar Tank

Carite Top Bella High Collar Grå Dame
Fra kr 100,00

hmlPEYTON T-SHIRT S/S

hmlPEYTON T-SHIRT S/S har litt viskose for å gi stoffet en jevn og pustende kvalitet. Denne hummel® T-skjorten er laget av jersey stoff i en bomull/polyester blanding. Den har en dyp utringning og korte raglan-ermer for ekstra bevegelsesfrihet. Den buede kanten gir ekstra dekning foran og bak. Bruk gener med glidelås over denne blusen for å trene i de kjølige morgentimene!
Fra kr 99,00

T-shirt s/s crew neck ESSENTIA

Element Light T-shirt er en myk og behagelig t-shirt med svært gode pusteegenskaper.
Fra kr 299,00