Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Terreng

Terreng

Sport1 Tri-Sport har solgt sykler siden 1991. Vi har terrengsykler fra Trek, Specialized og Xeed.

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

XCR 12S EAGLE 29"

Rask terrengsykkel for stisykling og trening Store 29" hjul som ruller lett på ujevnt underlag Enkelt og funksjonelt SRAM 12-girs drivverk Lett og sterk aluminiumsramme Hjulene er klare for slangeløst oppsett
Fra kr 10 500,00

Stumpjumper Comp

Unrivaled suspension kinematics, sublime handling, perfectly-tuned frame stiffness—the Stumpjumper Comp is our fully featured, fully affordable, full-carbon, definitive trail bike. All-new geometry, all-new suspension, thoughtfully spec’d - it’s ready to take you wherever the trail may lead.
Fra kr 44 800,00

CHISEL COMP

The all-new Chisel Comp is the perfect bike to begin your journey into XC riding and racing, with all of the features to get you to that elusive "top step" at a price that leaves some jingle jangle left over for race entries. This Chisel comes dressed with Shimano's crisp-shifting SLX 1x12 drivetrain and powerful M6100 hydraulic disc brakes, a 100mm (Size XS: 80mm) RockShox Judy Gold fork
Fra kr 18 799,00

Trek Fuel EX 8

Fuel EX 8 er den ideelle stisykkelen for syklister som vil ha en allsidig fulldempet ripper som gjør de tyngste klatringene mindre smertefulle, men som også kan dra på med de tøffeste. Den treffer midt i blinken mellom verdi-for-pengene og ytelse i vår terrengsykkelserie ved å kombinere high-end deler med en solid men lett aluminiumsramme.
Fra kr 34 850,00

Trek Farley 9.6 Radioactive Red to Navy to Tea M

Farley 9.6 er en karbon fatbike bygget for fart på alle underlag. Denne lette karbonrammen, stive karbongaffelen, og topp-klasse 1x-drivverk gjør den topp for terrengsyklister som prioriterer ytelse i en fatbike. Hvis du er klar for hard sykling gjennom hver sesong og elsker fatbiking i alle former, er denne for deg.
kr 37 099,00

Marlin 6

Marlin 6 er en XC-sykkel som er bygget for å gi deg en effektiv terrengsykkel med dempegaffel som kan låses, og et enkelt 1x-drivverk. Den er laget for terrengsykling, men den er også utstyrt med fester for bagasjebrett og støtte som gjør den til et topp valg for eventyrlige daglig pendling.
Fra kr 7 799,00