Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Terreng

Terreng

Sport1 Tri-Sport har solgt sykler siden 1991. Vi har terrengsykler fra Trek, Specialized og Xeed.

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

TREK Farley 5

Farley 5 er den av våre fatbikes som gir mest for pengene og din billett til frihet året rundt. Den ruller over snø, sand, røtter og steiner med stabiliteten og grepet til en monster truck på brede, solide dekk. Et 1x Shimano drivverk og lettvekts aluminiumsramme gjør den til et topp valg for alle som vil sykle en terrengsykkel året rundt, uansett vær.
Fra kr 20 999,00

21 ROCKHOPPER COMP 29 2X

Den størrelsesspesifikke Premium A1 aluminiumsrammen er den perfekte partneren med en geometri som lar deg angripe svinger og hopp med skarp, responsiv håndtering og takler utforkjøringene med sikker stabilitet. De hydrauliske skivebremsene holder kontroll, mens et flott hjulsett med Shimano-nav betyr at du har nok muligheter til å overføre kraften og opprettholde trekkraften.
Fra kr 8 799,00

Rockhopper Sport 29

Rockhopper Sport kaster bort håndboken når det gjelder å legge ut prestasjonspoeng mens du spiller et seriøst forsvar på vegne av lommeboken din. Spillklar med Tektro hydrauliske skivebremser, Altus Shimano gir og en SR SunTour XCM gaffel bygget for å fungere, Rockhopper Sport tar seg av seieren hver søndag - og for resten av uken, for den saks skyld.
Fra kr 7 499,00

21 Stumpjumper Comp GLOSS WHITE MOUNTAINS / BLACK S3

Uovertruffen demping med suveren håndtering og perfekt innstilt rammestivhet - Stumpjumper Comp er vår fullt utstyrte og rimelige sti-sykkel med full karbon. En helt ny geometri og fjæringoppsett kombinert med gjennomtenkte spesifikasjoner - Stumpjumper Comp er klar til å ta deg hvor som helst.
kr 47 999,00

21 ROCKHOPPER EXPERT 29

Den nye Rockhopper Expert er en kulmination på 30 års arbejde på at finde det rette forhold mellem værdi og performance.
Fra kr 14 999,00

21 CHISEL COMP REDTNT/BRSH/WHT M

The all-new Chisel Comp is the perfect bike to begin your journey into XC riding and racing, with all of the features to get you to that elusive "top step" at a price that leaves some jingle jangle left over for race entries.
kr 19 999,00