Søk
  Totalt
  Vis handlekurv
  sysid:
  142752
  Logo:
  Trek
  Varenummer:
  78710-553783

  Trek Slash 9.7

  trek slash 97
  trek slash 97 0
  Varenavn2:
  Slash 9.7 kombinerer raske 29er terrengsykkelhjul med lang vandring for å lage en fartshungrig rigg som passer like bra til krevende sti som til enduroritt.
  alt07:
  0
  Størrelse:
  Velg størrelse
  Farge:
  Velg farge
  Valgt type:
  Velg farge
  Black/Sandstorm
  Velg farge
  Type
  Størrelse
  Pris NOK:
  34999,-
  (42000,-)
  Velg en størrelse
  Send forespørsel
  Product request
  Varebeskrivelse:
  Slash 9.7 kombinerer raske 29er terrengsykkelhjul med lang vandring for å lage en fartshungrig rigg som passer like bra til krevende sti som til enduroritt. Karbon der det er viktig og et smart oppsett med slitesterke komponenter og Treks banebrytende demping betyr at du får utrolig mye sykkel for pengene.
   
  Passer for deg hvis...
  Du liker å kjøre knallhardt på teknisk sti, og vil ha en sykkel som både klatrer rått og kan dra på nedover de vanskeligste stiene og enduroløypene. Du setter ramme og demperegenskaper øverst, og ønsker et holdbart drivverk som ikke sprenger bankkontoen.
   
  Teknologien du får
  Ramme av OCLV Mountain Carbon, 150mm vandring på bakhjulet, solid RockShox Yari RC 160mm gaffel og en RockShox Deluxe bakdemper med Treks ultraresponsive RE:aktiv Thru Shaft bakdemper. Pluss SRAM NX 1x11 drivverk, Bontrager Drop Line senkepinne og Bontrager Line Comp hjul med 54-tenners Rapid Drive nav for rask respons.
   
  Det siste ord
  Slash 9.7 gir deg mengder med fart og gode egenskaper for mindre penger. Du får en karbonramme, solide deler, og en hardtestet lang vandring for bedre egenskaper der du merker det best.
   
  Hvorfor vi elsker det
  • Ikke forveksle Slash 9.7 med andre rimelige karbonsykler på markedet—denne sykkelen gir deg vår beste hovedramme for enduro og kombinerer demping med solide hjul og komponenter
  • RE:aktiv demper er stiv når du tråkker eller pumper, og absorberer øyeblikkelig harde støt for at du ikke skal miste kontrollen
  • Mino Link lar deg justere geometrien, så du både får en konkurranserigg for enduro og en rå stisykkel i en
  • Den passer like naturlig mellom merkebåndene til løypa som i vill natur—Ja, Slash er en konkurransesykkel, men den er også latterlig morsom på krevende sti
  Har du spørsmål om produktet?
  I butikk: Sendes omgående (1 stk)
  Midlertidig utsolgt
  I butikk: Sendes omgående (1 stk)