Søk
  Totalt
  Vis handlekurv
  sysid:
  140735
  Logo:
  Trek
  Varenummer:
  78710-56126

  Trek TM1+ Lowstep

  trek tm1+ lowstep
  trek tm1+ lowstep 0
  Varenavn2:
  Allsidig elektrisk tursykkel med lavt innsteg
  alt07:
  0
  Størrelse:
  Velg størrelse
  Farge:
  Velg farge
  Valgt type:
  Velg farge
  Matte Metallic Gunmetal
  Velg farge
  Type
  Størrelse
  Pris NOK:
  24999,-
   
  Velg en størrelse
  Send forespørsel
  Product request
  Varebeskrivelse:
  TM1+ Lowstep er en allsidig elektrisk tursykkel med lavt innsteg for enkel på og av. Den er utviklet for komfort og pålitelighet på alle typer rekreasjonssykling, fra dagsturer i en nasjonalpark til lange helgeturer. En kraftig motor fra Bosch hjelper deg å holde hastighet opp til 25 km.t., komfortable kontaktpunkter og et 8-delt drivverk fra Shimano gjør den til et topp valg for alt fra daglig pendling til lengre helgeturer.
   
  Passer for deg hvis...
  Enten du utforsker nye veier eller tråkker til jobb om morgenen, vil du at sykkelen din skal være pålitelig, forutsigbar og allsidig nok til å klare enhver tur. Du foretrekker det sporty utseendet og egenskapene til en ekte tursykkel med elmotor, og vil ha deler og komponenter som tåler bruk over lang tid.
   
  Teknologien du får
  Ramme av Alpha Aluminum med Lowstep geometri, 8-girs drivverk fra Shimano, og Bosch Active Line (250W, 40Nm) motor for hastighet opp til 25 km.t, Purion kontrollenhet og ditt valg av 300Wh, 400Wh eller 500Wh batteri. Pluss et justerbart styrefremspring, brede dekk for stabilitet og grep, dempegaffel og dempet setepinne, hydrauliske skivebremser for stoppekraft uansett vær, skjermer, lykter, bagasjebrett og en U-lås.
   
  Konklusjon
  Enten du pendler eller jakter på nye steder du kan dra på tur til helga, leverer TM1+ Lowstep komfort, pålitelighet og allsidighet til en god pris. Denne elektriske tursykkelen er bygget med kvalitetskomponenter som bidrar til morsomme, trygge og inspirerende egenskaper.
  Har du spørsmål om produktet?
  I butikk: Sendes omgående (2 stk)
  I butikk: Sendes omgående (2 stk)
  Midlertidig utsolgt
  I butikk: Sendes omgående (3 stk)
  I butikk: Sendes omgående (1 stk)