Søk
  Totalt
  Vis handlekurv
  sysid:
  137738
  Logo:
  Specialized
  Varenummer:
  1-90418-31

  Specialized Como 5.0

  specialized como 50
  specialized como 50 0
  alt07:
  0
  Størrelse:
  Velg størrelse
  Farge:
  Velg farge
  Valgt type:
  Velg farge
  Metalic White Silver / Black
  Velg farge
  Type
  Størrelse
  Pris NOK:
  37499,-
   
  Velg en størrelse
  Send forespørsel
  Product request
  Varebeskrivelse:
  Når det gjelder e-sykler, vil du ikke ofte finne ordene "stilig" og "morsom" i beskrivelsene deres - det vil vi si til Turbo Como 5.0 Low-Entry. Med en komfortabel geometri, et moderne, sportlig utseende og en ekstra boost fra den fullt integrerte motoren, gir Turbo Como deg mer morro på sykkelen enn du noen gang kunne ha forestilt deg

  Begynner med den helt nyutviklede og integrerte 1,2-motor, viser Como seg som den raskeste og mest komfortable urbane sykkelen du noensinne har satt deg på. For det første tar vår proprietære Rx Street Tune, kraften til en bånddrevet motor som er jevn, stille og fri for irriterende vibrasjoner, og gjør den optimalisert for å kjøre i et urbant miljø ved å reagere på mengden kraft du bruker på pedaler . Tenk på det på denne måten: Jo mer kraft du legger ut, jo mer kraft gir motoren ut, og dette gjør at akselerasjoner fra stillstand er både rask og effektiv. Perfekt.

  For Como utviklet vi et tilpasset spesialisert U1-504-batteri som sømløst integreres i rammen, pluss det er låsbart og lett flyttbart for forenklet lading. Med dette batteriet gir Turbo Como litt ekstra "oomph", med masse juice å følge deg med på sykkelstien, en tur til matbutikken, eller til den nye kafeen på den andre siden av byen.

  Vi utviklet også en tilpasset 2,2-tommers datamaskin fra tyske, BLOKS. Med berøringsskjerm kan du, via Bluetooth®, koble til vår Mission Control App for full kontroll over Turbo-teknologien. Denne appen lar deg stille motoren til dine personlige preferanser. 

  Como leveres med en high-end spec som inkluderer Shimano XT / SLX 11-trinns komponenter, firestempel hydrauliske skivebremser, stativer, fenders og innebygde lys foran og bak .


  • Den egendefinerte E5 Low-Entry aluminiumsrammen på Como, huser rent batteri og motor, samtidig som de lette egenskaper som E5 er kjent for, fortsatt holder seg. Pair dette med vår Ground Control Geometry, og du har en slitesterk og lett sykkel som holder deg i stil.
  • Comos motor er fullt integrert med rammen og er jevn, lydløs, vibrasjonsfri. Den har også blitt tilpasset for bysykling, og reagerer intuitivt på kraften i pedalen din - jo mer kraft du legger på pedalen, desto mer kraft gir den. Og med en intern beltestyring, gjør det dette uten tilsatt vibrasjon for den jevneste og mest stille turen mulig.
  • Vi gjorde det egendefinerte 504 Wh batteriet fullt integrert med rammen, flyttbar for enkel lading, og låsbar for ekstra sikkerhet. Den kommuniserer med computeren og har flere moduser for å maksimere total effektivitet og rekkevidde.
  Har du spørsmål om produktet?
  Midlertidig utsolgt
  I butikk: Sendes omgående (1 stk)
  I butikk: Sendes omgående (1 stk)