Søk
  Totalt
  Vis handlekurv
  sysid:
  137741
  Logo:
  Specialized
  Varenummer:
  1-90418-53

  Specialized Como 4.0

  specialized como 40
  specialized como 40 0
  Varenavn2:
  The Turbo Como has one goal and one goal only—to inspire you to get out, get moving, and to have some fun along the way. It achieves this with its powerful
  alt07:
  0
  Størrelse:
  Velg størrelse
  Farge:
  Velg farge
  Valgt type:
  Velg farge
  Platimum / Black
  Velg farge
  Type
  Størrelse
  Pris NOK:
  29999,-
   
  Velg en størrelse
  Send forespørsel
  Product request
  Varebeskrivelse:
  Enten du er på vei ut med familien for en helgetur, tar en baguette på det lokale bakeriet, eller bare sykler til jobb, vil Turbo Como 4.0 Low-Entry komfortabelt ta deg dit med stil.

  Begynner med en helt nyutviklet og integrert spesialisert 1,2-motor, viser Como seg som den raskeste og mest komfortable urbane sykkelen du noensinne har satt deg på. For det første tar vår proprietære Rx Street Tune kraften til en bånddrevet motor som er jevn, stille og fri for irriterende vibrasjoner, og gjør den optimalisert for å kjøre i et urbant miljø ved å reagere på mengden kraft du bruker på pedaler Tenk på det på denne måten: Jo mer kraft du legger ut, jo mer kraft gir motoren ut.
   
  For Como utviklet vi et tilpasset spesialisert U1-460 batteri som sømløst integreres i rammen, pluss det er låsbart og lett flyttbart for forenklet lading. Med dette batteriet gir Turbo Como litt ekstra "oomph", med masse juice å følge deg med på på sykkelstien, en tur til matbutikken, eller til den nye kafeen på den andre siden av byen.

  Vi utviklet også en tilpasset 2,2-tommers datamaskin med tyske, BLOKS. Med denne berøringsskjerm kan du, via Bluetooth®, koble til vår Mission Control App (tilgjengelig senere i år) for full kontroll over Turbo-teknologien. Denne appen lar deg stille motoren til dine personlige preferanser. 


  • Den egendefinerte E5 Low-Entry aluminiumsrammen på Como, huser rent batteri og motor, samtidig som de lette egenskaper som E5 er kjent for, fortsatt holder seg. Pair dette med vår Ground Control Geometry, og du har en slitesterk og lett sykkel som holder deg i stil.
  • Comos motor er fullt integrert med rammen og har en jevn, lydløs, vibrasjonsfri utgang. Den har også blitt tilpasset for byens sykling, og det reagerer intuitivt på kraften i pedalen din - jo mer kraft du legger på pedalen, desto mer kraft gir den. Og med en intern beltestyring, gjør den dette uten vibrasjon. 
  • Vi gjorde det tilpassede U1-460-batteriet fullt integrert med rammen, flyttbar for enkel lading, og låsbar for ekstra sikkerhet. Den kommuniserer med skjermen og har flere moduser for å maksimere total effektivitet og rekkevidde.
  Har du spørsmål om produktet?
  I butikk: Sendes omgående (1 stk)
  I butikk: Sendes omgående (1 stk)
  I butikk: Sendes omgående (1 stk)