Søk
  Totalt
  Vis handlekurv
  sysid:
  152551
  Logo:
  Trek
  Varenummer:
  78710-56636

  Trek Powerfly 4 WSD

  trek powerfly 4 wsd
  trek powerfly 4 wsd 0
  alt07:
  0
  Størrelse:
  Velg størrelse
  Farge:
  Velg farge
  Valgt type:
  Velg farge
  Crystal White
  Velg farge
  Type
  Størrelse
  Pris NOK:
  29999,-
   
  Velg en størrelse
  Send forespørsel
  Product request
  Varebeskrivelse:
  Powerfly 4 er vår rimeligste elektriske terrengsykkel Denne eMTB er bygget med deler som holder, som et pålitelig 9-delt Shimano drivverk, en 100 mm dempegaffel, lettrullende hjul, en ramme og kontaktpunkter som er utviklet for kvinner, og en Bosch Performance CX motor som assisterer opp til 25 km.t. Denne sykkelen utvider grensene dine, og lar deg reise til mål du aldri trodde du skulle klare å nå på en terrengsykkel.
   
  Passer for deg hvis...
  Du er hekta på elsykkel-revolusjonen og vil ha kapasiteten og allsidigheten til en terrengsykkel til en pris som ikke matcher bilen du prøver å bruke stadig mindre. Du vil ha større og bedre eventyr på sti, og vet at en eMTB er den beste redskapen for å nå det målet.
   
  Teknologien du får
  En slitesterk ramme av Alpha Aluminum med bedre rammeklaring for større selvtillit, en Bosch Performance CX 250-watts motor som assisterer deg opp til 25 km.t, en ergonomisk Bosch Purion kontrollenhet, og et kraftig 500Wh batteri som sitter trygt mens du sykler og er enkelt å ta av for lading. Pluss en smart eMTB-modus som styrer assistansenivået automatisk, et Shimano drivverk, en SR Suntour XCM gaffel, hydrauliske skivebremser, og et sete som er utviklet for kvinner.
   
  Konklusjon
  Vår rimeligste Womens elektriske terrengsykkel er utstyrt med kraftige deler og en high-end Bosch motor, batteri og kontrollenhet for trygghet og enda morsommere turer på sti og vei.
  Har du spørsmål om produktet?
  Midlertidig utsolgt
  I butikk: Sendes omgående (1 stk)
  I butikk: Sendes omgående (1 stk)