Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Smøring

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

EASY SKIN CARE KIT NC NS

Fischer Easy Skin Care Kit er et praktisk sett for langrennsski med Skin integrert kortfell. Settet består av det du trenger til vedlikehold av dine fellski: To flasker à 80 ml med rense-/gliprodukt samt tilhørende tørkepapir. Enkelt og raskt å bruke for turløpere og hobbyracere.
kr 500,00

EASY SKIN FAST KIT uten fluor NC NS

Fischer Easy Skin Fast Kit NF er et praktisk sett for langrennsski med Twin Skin integrert kortfell. Settet består av det du trenger til vedlikehold og bruk av dine fellski: Tre flasker à 80 ml med ett gliprodukt til glisone, ett gliprodukt til fell, samt ett renseprodukt. Det miljøvennlig og fluorfrie alternativet til alle temperaturforhold! Enkelt og raskt å bruke for turløpere og hobbyracere. Produktene inneholder ikke fettholdige hydrokarbonløsemidler som løser opp limet mellom ski og fell. NB! Ikke bruk vanlig skirens! Vi anbefaler Easy Skin Cleaner til alle Fischer Twin Skin modeller.
kr 450,00

EASY SKIN FAST KIT no colour NS

Fischer Easy Skin Fast Kit er et praktisk sett for langrennsski med Twin Skin integrert kortfell. Settet består av det du trenger til vedlikehold og bruk av dine fellski: Tre flasker à 80 ml med to gliprodukter og ett renseprodukt. Enkelt og raskt å bruke for turløpere og hobbyracere, påføres ved hjelp av svampapplikatoren på flaskene. - Easy Skin Cleaner et renseprodukt utviklet spesielt for å fjerne skitt fra Skin feller, slik at feste og gli holder optimal kvalitet og fellene bevares lenger. - Easy Wax Cold LF er en flytende voks tilsatt fluor for bedre gli og vedlikehold av glisonene. - Easy Anti Ice Skin er en flytende voks tilsatt fluor som reduserer ising i de korte hårene som en Skin-fell består av, og som ved ising vil få redusert festeegenskapene og dårligere gli. Enkel å bruke! Innhold: Sett á 3 x 80 ml.
kr 600,00

CH7X Violet, -2 °C/-8°C, 180g 1

Hydrocarbonwax -2?C to -8?C
Good training wax
Easy to warm in
Good in dry conditions
kr 199,00

CH7X Violet, -2 °C/-8°C, 60g NC 1

Hydrokarbon glider,
For forhold fra -2ºC til -8ºC,
For alle som smører ski,
Super til grunnprepp og trening
kr 99,00

F4-100C Glidewax Liquid 100ml 1

Universalglider for alle fører
For alle typer ski og snowboard
For rekreasjonsløpere
Prepping på 5 minutter
kr 149,00