Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Ski

Velg underkategori
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

TWIN SKIN POWERLITE

Fischer Twinskin Powerlite er en helt ny smørefri ski for løypebruk i marka og på fjellet. En lett, behagelig og innsvingt ski som med stålkanter blir lett å kontrollere når det er hardt og isete, eller løypene på fjellet er pakket med vindfokket snø. Utrolig anvendelig for deg som både vil ha en lett langrennski og tryggheten stålkanter gir når forholdene ikke er optimale.
Fra kr 3 400,00

TWIN SKIN PRO JR m BINDING

Twin Skin Pro er en smørefri barne- og juniorski med integrert kortfell. Fellene gjør at skiene er klare til bruk når du får lyst på en impulsiv skitur.
Fra kr 2 200,00

ESCAPE 6 SKIN + PSP (husk bind

Felleski for markabruk. Egner seg for nybegynnere. Gir sikkert feste under alle føreforhold.
Fra kr 1 999,00

TWIN SKIN SPRINT JR m BINDING

Smørefri barneski med todelt fell Fischers populære og velkjente barneski nå også som fellski; Twin Skin integrert kortfell IFP-plate med Fischers TURNAMIC® bindingssystem
Fra kr 1 900,00

TWIN SKIN SUPREME XTRALITE STI

Meget lett og robust markaski med innsving og integrert kortfell. Ypperlig ski til både trening og tur. Twin Skin Supreme er det perfekte skivalget for ivrige turløpere. Twin Skin Supreme føles lett og livlig i løypa, med lett Air Core-konstruksjon og World Cup Pro-såle med Speed Grinding 2.0 for kvalitetsgli.
Fra kr 4 400,00

TWIN SKIN SNOWSTAR IFP m BINDI

Ny smørefri barneski for de minste Ferdig montert barnebinding Myk tupp for å unngå skader ved fall Kvalitetsski med lang levetid
Fra kr 1 600,00