Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Ski

Velg underkategori
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

TWIN SKIN PRO JR m BINDING

Twin Skin Pro er en smørefri barne- og juniorski med integrert kortfell. Fellene gjør at skiene er klare til bruk når du får lyst på en impulsiv skitur.
Fra kr 2 200,00

SPRINT CROWN m BINDING

Sprint Crown er en svært aktuell og populær smørefri barneski med Crown-mønster som mange har startet sin skikarriere på. Morsom og leken ski for både turer og lek. Smørefrie ski som alltid er klare når skiføret er der!
Fra kr 1 450,00

TWIN SKIN PRO MEDIUM IFP

Smørefri klassisk treningsski med integrert kortfell. Testvinner Dinside/Dagbladet November 2017. Felleski som brukes til både tur og trening. Todelt fell og midtrand gir lett føring, et sikkert feste og god gliTURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingen for justering av feste og gli
Fra kr 1 850,00

SNOWSTAR CROWN m BINDING

Fischer Snowstar Crown er en leken smørefri, innsvingt og myk barneski for de aller yngste skiløperne. Passer perfekt til småturer og skilek. Smørefritt mønster gjør at de alltid er klare til moro! Leveres ferdig montert med binding.
Fra kr 1 400,00

TWIN SKIN RACE MEDIUM IFP

Twin Skin Race IFP er en smørefri klassisk konkurranse- og treningsski med integrert kortfell i 100% mohair. Perfekt de dagene man sliter med å treffe på smøringen, eller om man ikke liker å legge på klister. Twin Skin-systemet fra Fischer består av en todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli. Skiene fungerer best når det er faste forhold ved de fleste temperaturer og er et ypperlig tilleggspar til de smørbare skiene. Den lette og sterke Air Core-kjernen, skikonstruksjonen og DTG World Cup steinslip gjør disse skiene til en sikker vinner i sin prisklasse. IFP-plate med Fischers TURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingen uten bruk av verktøy for justering av feste og gli i løypa. Skiene kommer i flere stivheter og plukkes ut etter vekt og ferdighet på skiløperen. Testvinner fra Vinterguiden DN, november 2019!
Fra kr 5 300,00

RCS CLASSIC PLUS MEDIUM IFP

RCS Classic Plus har nå Cold Base Bonding for forbedret voksabsorpsjon og slipbarhet. DTG WC Plus-slip sikrer utmerkede glideegenskaper. Optimalisert for bruk i -10°C og varmere. Kjerne: Air Core Carbon Såle: WC Pro/Wax Mål: 41-44-44 Vekt: 1090g /par @197cm
Fra kr 6 000,00