Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Personvern

1. Personopplysninger

For å gjennomføre et kjøp på tri-sport.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Disse opplysningene er nødvendig for å kunne oppfylle kjøpsavtalen med deg, sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til din ordre.

 

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuelle mangel- eller garantikrav. Denne historikken slettes etter fem år. Vi oppbevarer også IP-adressen som er benyttet ved bestilling av sikkerhetshensyn. Denne blir slettet når sikkerhensynet ikke lenger er gjeldende.

 

1.1 Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som tri-sport har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

 

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du har også rett til å protestere mot behandlingen, til å anmode oss om å begrense behandlingen og til å overføre dine personopplysninger til en annen behandlingsansvarlig.

 

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

 

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke for markedsføring i form av nyhetsbrev og SMS du har gitt oss. Samtykkene finner du på «Min side» i nyhetsbrevene.

 

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

 

1.2 Lagring av personopplysninger

For å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og tri-sport.no sine salgsbetingelser, lagrer vi kjøpshistorikk i 5 år.

 

1.3 Sikring av personopplysninger

Tri-sport har gode rutiner og omfattende tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning.

 

Du kan være trygg på at tri-sport lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.

 

2. Utlevering av varer

Vi samarbeider med Posten for transport av varer. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse, telefonnummer og ønsket utleveringssted.

 

De nevnte opplysningene slettes hos våre samarbeidspartnere når de ikke lenger kan anses nødvendig for levering, sporing, reklamasjoner eller annet knyttet til kjøpene, eller for tjenestene til kundeklubbmedlemmer.

 

3. Betalingsløsninger

Alle systemer som behandler personopplysninger knyttet til betaling av ordre er strengt begrenset til ansatte som utfører nødvendige oppgaver knyttet til ordren.

 

3.1 Betalinger

Det er ikke mulig for tri-sport å se ditt kortnummer i noen av våre systemer etter gjennomført kjøp. Skulle det oppstå problemer med en kortbetaling kan tri-sport bruke betalingsreferansen for å bistå til å løse problemet i samarbeid med betalingsleverandøren.

 

4. Retur / servicepartnere

I forbindelse med retur og reparasjon av produkter, så samarbeider tri-sport med utvalgte servicepartnere. Dersom en vare vi har solgt har en mangel etter reglene i forbrukerkjøpsloven eller kjøpsloven, har kunde rett til å få den reparert kostnadsfritt. Varen blir da håndtert av en av våre servicepartnere, og vi vil dele personopplysninger med servicepartner. Opplysningene vil bestå av navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og kjøpskvittering.

 

I tilfeller hvor varen ikke lar seg reparere kan servicepartner dele kvittering videre med produsent. Dette er for at tri-sport skal få melding om at varen kan erstattes med ny eller krediteres.

 

5. Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.

 

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

 

Førstepartsinformasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere. Tredjepartsinformasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

 

Generell informasjon om bruk av informasjonskapslene finner du under punkt 5.1 til 5.3.

 

5.1 Slik kan du unngå informasjonskapsler (cookies)

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på tri-sport.no ikke fungere.

 

5.2 Google Analytics

Tri-Sport vil anonymisere opplysninger om besøkende på tri-sport.no for analyseformål. Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet til beste for kundene. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

 

Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

 

5.3 Personalisering

For å kunne gi deg en relevant og god opplevelse i vår nettbutikk bruker vi funksjoner og systemer for å personliggjøre innholdet slik at det tilpasses deg og dine interesser.

 

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte Tri-Sport  e-post tri-sport@sport1.no.