Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

ON

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Climate Shirt M

Den er lett. Den er varmt. Den holder deg svettefri. Det er den hurtigtørkende game-changeren for kalde morgenløp.
Fra kr 1 399,00

Climate Shirt W

Den er lett. Den er varmt. Den holder deg svettefri. Det er den hurtigtørkende game-changeren for kalde morgenløp.
Fra kr 1 399,00

Cloud M

En ekstremt lett og leken løpesko til løpe- og gåturer på variert underlag Skoen passer dessuten ypperlig til fritidsbruk/jobb hvor maksimal komfort verdsettes Herre
Fra kr 1 599,00

Cloud W

En ekstremt lett og leken løpesko til løpe- og gåturer på variert underlag Skoen passer dessuten ypperlig til fritidsbruk/jobb hvor maksimal komfort verdsettes Dame
Fra kr 480,00

Cloud Waterproof M

Vanntett Cloud modell Walk on clouds - Gå på skyer Du merker knapt at du har skoene på En ekstremt lett , vanntett og leken løpe-sko til korte løpeturer på variert underlag. Eller til fritidsbruk hvor maksimal komfort verdsettes.

Cloudmonster M

Cloudmonster - mer CloudTec®, mer demping, et monster av en sko. Med våre største cloud`s noensinne, av Helion™ skum, og med vårt Speedboard® for en eksplosive start, og en radikal rocker, vil du fortsette å rulle selv på lengre løpeturer. En sko med meget god komfort, til løpere som forlanger ekstra dempingen. Tenk max demping og max prestasjon.
Fra kr 1 899,00

Cloudmonster M

Cloudmonster - med mer CloudTec®, mer demping ,et monster av en sko. Med våre største cloud`s noensinne, av Helion™ skum, og med vårt Speedboard® for en eksplosive start, og en radikal rocker, vil du fortsette å rulle selv på lengre løpeturer. En sko med meget god komfort, til løpere som forlanger ekstra dempingen. Tenk max demping og max prestasjon.
Fra kr 1 899,00

Cloudmonster W

Fra kr 1 899,00

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 199,00 Max: kr 2 699,00
kr199 kr2699