Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Northug

Northug Performance Eyewear er multisportbriller skapt for prestasjon. Uansett hvilken sport du utøver gir linsen deg et vidt og uforstyrret synsfelt, tilrettelagt for fullt fokus fremover. Minimal vekt og justerbare brillestenger og nesepute sikrer perfekt passform og komfort, mens et stilfullt og smart design kombinerer god ventilasjon med full beskyttelse mot vær, vind, refleksjoner og skiftende lysforhold.

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Classic performance 2.0

Northug Performance Classic Serien har mange av de samme nøkkelegenskapene som brillene i Silver- og Gold-seriene og gir god beskyttelse mot elementene. Classic Series dekker basisbehovet for en god sportsbrille, og du kan enkelt oppgradere til linser med mer avanserte egenskaper etter behov. Classic leveres med en utbyttbar UV400 Regular-linse i fargen Grey: Grå UV-linse: Gir en naturtro fargeoppfattelse og er den mest populære fargen for generell bruk. Med lavt lysgjennomslipp passer den godt på dager med mye sol. Lysgjennomslipp 13 % (kategori 3).
Fra kr 799,00

GOLD PERFORMANCE

Northug Performance Gold dekker alle behov ved høyintensiv aktivitet. Gir maksimal beskyttelse mot elementene er perfekte for allround høyintensiv sport, samt den ideelle brillen til friluftsopplevelser. Gold Series inkluderer 2 linser: • REVO Coated UV400 (High) - Gold i farge Gold har Amber linse - Gold i Black/Grey har Green linse - Gold i White/Grey har Blue linse • Pink UV400-linse (High) Utbyttbar topp og bunn brilleramme gir maksimal beskyttelse mot elementene. Brillerammen er eksklusiv for Gold og Platinum Series, og følger ikke med i Silver og Classic.
Fra kr 1 499,00

Gold pro off-road Citronelle Standard

Gold Pro Off-Road er en av fem modeller i Pro-serien. Denne brillen er best egnet til bruk i terrenget, på skogsbilvei eller sti. Brilleglassene skiller og synliggjør hindringer som stein, gjørme eller hull, slik at sikkerheten beholdes også i høy hastighet. Egenskaper: • Forbedre de røde, brune og gule fargene for lettere å bedømme sporet, for å velge rett rute raskt • Filtrerer bort mer høy energi blue-light for å beskytte og unngå slitasje på øynene • Gjør det lettere å se hindringer, steiner, gjørme eller hull for å øke sikkerheten • Multi-layer belegget reflektere sterkt lys og gjenskinn for maksimal komfort for øynene • Gir 100% UV-beskyttelse
kr 1 499,00

GOLD PRO SNOW

Gold Pro Snow er en av fem modeller i Pro-serien. Denne brillen er best egnet til solfylte dager på ski og i snøfylte omgivelser. Fremhever konturene i snøen, samt et skarpere syn for bedre sikkerhet i høy fart.
Fra kr 1 499,00

GOLD PRO WATERSPORT 921/CITRONELLE Standard

Gold Pro Watersport er en av fem modeller i Pro-serien, og er den eneste med polarisert glass. Det gjør at denne brillen egner seg best til bruk ved vann, ettersom den hindrer gjenskinn fra vannet, samt tydeliggjør mål/hindringer og filtrerer bort blått lys på havoverflaten. Egenskaper: • Filtrerer bort blått lys på havoverflaten, for å se mål som f.eks. fisk i havet, lettere • Filtrerer høyenergi av blåtoner opp til 420 nm, for å beskytte og unngå slitne øyne over tid • Filtrerer gjenskinnet mellom grønt og rødt for å forbedre synet ditt • Polariserte linser blokkerer gjenskinn for å øke komforten i øynene • Multi-belegg i blått for å reflektere sterkt lys og blåtoner • Gir 100% UV-beskyttelse
kr 1 999,00

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 299,00 Max: kr 1 999,00
kr299 kr1999
kategorier
produsenter