Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

NEW LOOXS

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

NEW LOOXS Mondi Joy Double MIK Ivy Grey 38L

Mondi Joy er virkelig en allrounder! Når du jobber, trener og handler i mellom, kan du bære alt du trenger i denne romslige doble sykkelvesken! Vesken har to ekstra glidelåslommer under klaffen og to romslige hovedrom. Mondi Joy Double sykkelveske med MIK-adapter passer til MIK-bagasjebærere.
kr 1 299,00

New Looxs Raincover BLACK 40x97cm

Raincover double bag Raincover suitable for the New Looxs double pannies Reflection on three sides
kr 169,00

NEW LOOXS Varo Double Pannier MIK / 40L

Uansett hvor du sykler, med disse Varo-veskene vil du alltid holde tingene dine tørre til du kommer dit. Posene er laget av 420D polyester, uten sømmer og med spennefester. De er de perfekte sekkene for en "allværssyklist"! Begge koffertene har et stort hovedrom på 40 liter, slik at du transporterer mye. Posene har også en ekstra lomme på begge sider. Du kan bruke de 4 siderommene til småting.
kr 1 899,00

NEW LOOXS Vigo Double MIK GREY 37L

Alle som legger ned mye kjørelengde på en sykkel har rett til å stille høye krav til sykkelvesker. Vigo Double er en dobbel sykkelveske med moderne kroklukking. Vesken leveres med en forhåndsmontert MIK Adapter. Fest vesken på MIK-bæreren med bare ett klikk og fjern den etter bruk med en rask bevegelse. Vesken har ekstra rom slik at du enkelt kan ta med deg alle tingene dine, og de reflekterende elementene sørger for at du er godt synlig i mørket.
kr 1 299,00

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 169,00 Max: kr 1 899,00
kr169 kr1899