Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

MSR

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Alpine Long Tool Spoon Ass 1.3L

Perfekt for poser med frysetørket mat. Med verktøy i enden for MSR sine bensinbrennere. Vekt: 60 gram Materiale: Rustfritt stål
kr 199,00

Elixir 2 Tent Green V2 GREEN 2-manns

Elixir 2 er et to-mannsteltet i Elixir-serien. Teltet byr på god plass og komfort. Det er utstyrt med store lommer for lagring av utstyr. Antall soveplasser 2p Type 3-sesongstelt
kr 4 499,00

Elixir 4 Tent Green V2 GREEN 4-manns

Dersom du er relativt ny til teltturer og ønsker å skaffe deg et solid og romslig telt som er enkelt å sette opp er Elixir 4 for deg. Dette er et telt med praktisk komfort som du kan ha hele livet og som du garantert blir glad i. Teltet er perfekt for familier som skal utforske teltlivets gleder.
kr 7 999,00

Hubba Hubba NX Tent V8 Green GREEN 2-manns

Hubbaserien er for deg som vil ha et lett og kompakt fjelltelt for alle slags fjell- og skogsturer. Spesielt på turer over mange dager der sekken er blytung med mat og utstyr vil Hubbateltet sørge for at sekken er noen kilo lettere. Vi kan med trygghet kalle Hubbaserien for Norge-på-lags teltet. Om du liker ett fullblods fjelltelt som er lett og lite i nedpakket tilstand samtidig som det er solid bør Hubbaserien være førstevalget.
kr 8 199,00

Mutha Hubba NX Tent V6 Green GREEN 3-manns

Nylig redesignet, det bestselgende, frittstående backpacking-teltet har gjenoppfunnet lettvektslivsvennlighet for tre. Med en ny planløsning som gir hver enkelt beboer enkel tilgang til dører og utstyr, er MSR® Mutha Hubba NX-teltet det ideelle teltet for en minimalistisk trio som backpacker dypt inn i Sierras i sommervarmen, eller takler Appalachian Trail for en lengre tur om våren. Det enkle å montere 3-personersteltet har en ny rammegeometri som forbedrer ventilasjon og innvendig takhøyde, to enkle oppsettalternativer og de mest beboelige overnattingsstedene for 3-sesongsforhold.
kr 10 499,00

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 199,00 Max: kr 10 499,00
kr199 kr10499