Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Millet

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

COOLIDGE HYBRID JKT M

COOLIDGE HYBRID softshell-jakke for menn er spesielt utviklet for intens fysisk aktivitet, som langrenn, hvor evakuering av kroppsfuktighet er like viktig som å holde deg varm.
Fra kr 2 499,00

M100 Sweat Hoodie M

Denne hettegenseren for menn fra MILLET er utrolig komfortabel takket være den myke organiske bomullen og det varme børstete interiøret. Den er laget i Europa og har et trefarget design i begrenset serie på brystet for å feire MILLET-hundreårsdagen. Med kengurulomme og snor for justering av hetten, toppes den med en MILLET-lapp på skulderen.
Fra kr 999,00

M1921 TS SS M

Laget i Europa, er denne herre-t-skjorten fra MILLET laget av myk organisk bomull og bevarer dermed naturressursene. Denne kortermede T-skjorten med rund hals har en stor trefarget logo på brystet for å feire merkets 100-årsjubileum.
Fra kr 499,00

Millet Active Wool Beanie BLACK

Warmth and thermal regulation will fight cold on ascents courtesy of this MERINOS wool TRILOGY mountaineering beanie - a seriously warm, compact and lightweight item. Enjoying the naturally antimicrobial properties of wool which durably limit the formation of bad odors, it can also supply warmth when wet - not a feature to sniff at in the high mountains.
kr 499,00

Millet Ms Heritage Down Vest

Rask på, lett og lett å pakke i en bag takket være den svært komprimerbare designen, er HERITAGE DOWN-vesten ideell for urbane eventyrere som leter etter varme på farten.
Fra kr 3 299,00

Millet Ms Tri Wool Jacket

The Polartec Thermal Pro X-Loft has greater insulation capacity than its size might have you thinking.
Fra kr 3 299,00

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 299,00 Max: kr 4 699,00
kr299 kr4699