Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Løpesko Herre

Løpesko Herre

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

NewRun M BUGrip®

Den første dedikerte asfaltskoen fra Icebug • BUGrip yttersåle med 17 dynamiske stålpigger • Plattform for landeveisløping om vinteren • Romslig tåboks og høy komfort Piggsko
Fra kr 1 399,00

M ROCKET X

ROCKET X - Hokas raskeste modell! Denne lette og enormt responsive racingmodellen er HOKA’s raskeste modell i dagens sortiment. Kanskje også noen gang! Rocket X er det soleklare valget når farten skal være høy og personlige rekorder skal settes. Dropp: 5mm (Stack: 30-25mm). Vekt 210g.
Fra kr 1 319,00

SUPERNOVA + M

Løpeturen starter på ordentlig i det øyeblikket du glemmer at du løper. Disse adidas-skoene gir total komfort, så du kan fokusere fullstendig på det du skal. De er laget med tanke på nybegynnere innen løping, med en spesialdesignet mesh-overdel som gir deg målrettet støtte og ventilasjon. En kombinasjon av Boost og Bounce i mellomsålen gir en perfekt kombinasjon av energiretur og akselerasjon.
Fra kr 649,00

Cloudswift M

CloudSwift - Om du skal løpe til jobb eller ut å perse i lunsjen, er dette en sko som passer! Store CloudTec elemeter i Helion superfoam gir deg en meget smooth følse med den repsonsen du forventer av en On sko! Møt den neste genrasjonen Swift - Helion your run!
Fra kr 1 799,00

M CLIFTON 8

Godt dempet treningssko som også passer svært godt til jobb og fritid.
Fra kr 1 899,00

XA SIWA GTX

Vanntett terrengløpesko for herre. God demping med EnergyCell mellomsåle. Sikkert grep på både tørre og våte underlag. Gore-Tex membranen holder føttene dine tørre og komfortable.
Fra kr 899,00