Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Produkter merket med hybridsykkel

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

21 VADO 4.0 ST Cast Umber / Black / Liquid Si L

Det er en travel verden, og miljøet vi lever i vokser raskere og raskere. Derfor anbefaler vi raskere sykler for travle liv, for eksempel Turbo Vado 4.0 Step-Through. Disse er utstyrt med vår prisbelønte og eksklusive teknologi og sørger for at du kan bevege deg raskere enn noen gang før i ditt daglige liv. Det er deg, bare raskere.
kr 36 999,00 kr 41 499,00

21 VADO 5.0 ST NB

Under den videre utviklingen av Turbo-linjen vår var det klart at en ny sykkel ikke bare skulle oppfylle kravene til våre ryttere, men også overgå dem. Etter hvert som livene våre blir mer hektiske hver dag, kan det ha stor innvirkning på å spare litt tid - vår Turbo Vado 5.0 Step-Through inneholder akkurat dette konseptet. Den bruker våre mest avanserte pedalassistentteknologier, har utstyr av høy kvalitet og en dempegaffel for comfort. Uansett hvor du skal, med Turbo Vado 5.0 kommer du deg raskere og mer stilig.
Fra kr 44 999,00

21 VADO SL EQ NVY/WHTMTN L

Det er ingen annen EL-sykkel som har slik kvalitet, rekkevidde og kraft, og som også er lett nok til å bære selv. Turbo Vado SL 4.0 EQ er best for din daglige pendling, for et raskt ærend og for en avslappet sykkeltur. Den innebygde belysningen foran og bak sørger for at du kan se alt tydelig i mørket og at du også er godt synlig for andre trafikanter.
kr 41 499,00