Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Hestra

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Alva

En allsidig, klassisk skinn hanske til dame.
Fra kr 600,00

Alvar

En klassisk herre hanske laget av slitesterkt geiteskinn med myk fleece foring, for en varm og mye følelse. Et klassisk utseende gjør at hansken passer til de fleste anledninger. Med touchpoint på fingrene.
Fra kr 600,00

Army Leather Heli Ski - 5 fing

Hestras toppmodell For skikjørere og tøffe turer Hanske i markedets høyeste kvalitet Handcuff Uttagbart for Snølås Karabin
Fra kr 1 400,00

Army Leather Heli Ski - mitt

Hestras toppmodell - For skikjørere og tøffe turer. Vott i markedets høyeste kvalitet. Impregnert Army-Leather geiteskinn i innerhånd. Lang i mansjetten for å stenge ute snø og vind. G-Loft isolasjon og uttagbar Bemberg/Polyester linning.
Fra kr 1 400,00

Bike Infinium BC - 5 finger

Sykkelhanske med padding og Duratan Micro fiber i innerhånd, og GORE-TEX INFINIUM Windstopper i overhånd. Touch-point kompatibel.
Fra kr 595,00

Comfort Tracker - 5 finger

En av våre varmere hansker for langrenn. Med polyesterfôr og G-loft isolasjon for ekstra varme. Neoprenmansjett og stretch polyester i håndflaten. Maskinvaskbar.
Fra kr 595,00

Ergo Grip Long - 5 finger

Mountainbike-hanske med Ergo Grip-konstruksjon som skaper ekstra forkrummede fingre, minimalt overskuddsmateriale og sømmer plassert for å gi god grep.Vindtett, vanntett og pustende stoff Unisex Helårshanske med ergo passform
Fra kr 749,00

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 300,00 Max: kr 1 400,00
kr300 kr1400