Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Herre

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Breheimen 3L Pnt

Breheimen 3L Pants er en rendyrket skallbukse i vanntett, vindtett og pustende 3-lags Dermizax®-materiale (vannsøyle = min. 20 000 mm).
Fra kr 2 699,00

Glittertind Skallbukse

Vanntett, vindtett og ventilerende Mulighet for utluftning langs lårene Justeringsmulighet for livvidde med borrelås Beltehemper Borrelåsstramming nederst på beina
Fra kr 1 299,00

Letto LongZip Pnt

Letto LongZip er en lett skallbukse med en smart design som gjør at du raskt kan beskytte deg mot plutselige regnskurer.
Fra kr 1 800,00

Delton M AWG Pants W-PRO 15000

Weather Report Delton regnbuksene for menn er velegnet, funksjonell og det åpenbare valget for regnfulle og vindfulle dager. Delton-regnbuksen fra Weather Report er designet med en løpesnor og elastisk kant i livet, noe som gir en behagelig passform. Modellen er laget av en fleksibel og PFC-fri polyesterkvalitet som gir deg optimal bevegelsesfrihet. Regnbuksen har to praktiske glidelåslommer og har borrelåsjustering ved anklene. W-Pro - pustende, vind- og vanntett belegg med teipede sømmer Vannsøyle: 15.000 mm
Fra kr 499,00

Gjende bukse

10000mm vannsøyle Tapede sømmer Vindtett Beltehemper Borrelåsstramming nederst for justering av benvidde
Fra kr 699,00

lofoten Gore-Tex Pro Light Pan

Produsert uten noen kompromiss for å oppfylle frikjørernes krav til beskyttelse mot de mest krevende forholdene i fjellet.Løsere passform for riktig look. Lårlommer for enkel oppbevaring og lange glidelåser for god ventilasjon.Ekstremt slitesterke forsterkninger på leggene for å beskytte buksen mot stålkanter.Avtakbart overstykke hindrer snø fra å komme inn, og holder buksen på plass.
Fra kr 4 499,00