Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Garmin

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Acc, External Battery Pack, Ed NC 1

Ekstern batteripakke til Garmin Edge sykkelcomputer.
kr 1 399,00

Acc, Quick Release, Forerunner NC 1

Med hurtigutløsersettet fra Garmin kan du på kort tid bytte din klokke fra ditt håndledd til sykkelen din, og det er derfor spesielt egnet til multisportstrening. Settet er kompatibelt med Garmin Forerunner 920XT.
kr 199,00

Acc.fenix 5 Series Charge Cabl Ass 1

Ladekabel Fenix 5
kr 319,00

Forerunner 945 BLACK 1

Premium GPS-multisportklokke med kart og musikk. Synkroniser Forerunner® 945-løpeklokken med førsteklasses musikkstrømmetjenester for å få sangene dine på håndleddet. Den har også de mest avanserte fysiologiske funksjonene våre, blant annet fokus for treningsbelastning med mer. I tillegg kan du benytte deg av raske, kontaktløse betalinger via håndleddet med Garmin Pay™. Med innebygde fargekart som veileder deg på løpeturen, løper du deg aldri vill. Uansett hvor du befinner deg, kan du enkelt sende posisjonen din i sanntid til nødkontakter med de innebygde sikkerhets- og sporingsfunksjonene som hendelsesregistrering (under utvalgte aktiviteter) og assistanse.
kr 7 199,00

vivomove 3 SLATE 1

vivomove® 3 er en slank hybridsmartklokke med helsemonitorering og en skjult berøringsskjerm. - Stilig, tradisjonelt klokkedesign med urvisere - Berøringsskjermen er bare synlig når du trenger det - Hold deg oppdatert med smartvarsler på håndleddet - Hold oversikt over egen form og velvære med funksjoner for helseovervåking hele dagen - Tilkoblet GPS for sporing av gåing og løping utendørs , inkluderer ekstra innebygde aktivitetsprofiler - Batterilevetid: opptil fem dager i smartmodus og en ekstra uke i klokkemodus (urviserne viser kun klokkeslettet)
kr 2 699,00 kr 2 999,00

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 199,00 Max: kr 7 199,00
kr199 kr7199