Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Fritidssko Herre

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Cloud Waterproof M

Vanntett Cloud modell Walk on clouds - Gå på skyer Du merker knapt at du har skoene på En ekstremt lett , vanntett og leken løpe-sko til korte løpeturer på variert underlag. Eller til fritidsbruk hvor maksimal komfort verdsettes.
Fra kr 899,00

Slipper M

Et par deilige og varme herretøfler i saueskinn. Tøflene er i klassisk slip-in modell, som gjør den enkel å ta av og på. Disse tøflene kan benyttes hele året.
Fra kr 399,00

Float

Float har et sporty uttrykk med klare designreferanser til 90-tallet. Overdelen er strikket i én del. Det betyr lav vekt og god fleksibilitet. Den fine strikken gjør også at skoen blir luftig og føles god på foten. For å sikre en optimal passform er overdelen forsterket med termoplast i hælen og langs begge sidene.
Fra kr 1 899,00

M ORA RECOVERY SLIDE

Slippers for å avlaste føttene etter lange løp Også perfekt til hverdagsbruk Meget behagelig med god støtdemping Maksimal komfort Herre
Fra kr 699,00

Ride

Ride har en stilren overdel laget i en lett nylon mesh kvalitet. Langs begge sidene og over tuppen er den forsterket med termoplast. Det gir skoen ekstra slitestyrke og hindrer at vann og smuss trekker inn i materialet. En flott sko som passer perfekt i byen men som også tåler lette turer i skog og mark.
Fra kr 949,50

RUNFALCON 2.0

Runfalcon 2.0 er en oppdatering av den populære Runfalcon og er ny for SS21. Skoen egner seg til lett aktivitet og fritid.
Fra kr 499,00