Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Fritidssko Herre

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Cloud M

Walk on clouds - Gå på skyer. Du merker knapt at du har skoene på. En ekstremt lett og leken løpe-sko til korte løpeturer på variert underlag. Eller til fritidsbruk hvor maksimal komfort verdsettes.
Fra kr 1 599,00

Cloud Waterproof M

Vanntett Cloud modell Walk on clouds - Gå på skyer Du merker knapt at du har skoene på En ekstremt lett , vanntett og leken løpe-sko til korte løpeturer på variert underlag. Eller til fritidsbruk hvor maksimal komfort verdsettes.
Fra kr 1 799,00

Float

Float har et sporty uttrykk med klare designreferanser til 90-tallet. Overdelen er strikket i én del. Det betyr lav vekt og god fleksibilitet. Den fine strikken gjør også at skoen blir luftig og føles god på foten. For å sikre en optimal passform er overdelen forsterket med termoplast i hælen og langs begge sidene.
Fra kr 1 899,00

M ORA RECOVERY SLIDE

Slippers for å avlaste føttene etter lange løp Også perfekt til hverdagsbruk Meget behagelig med god støtdemping Maksimal komfort Herre
Fra kr 699,00

RUNFALCON 2.0

Runfalcon 2.0 er en oppdatering av den populære Runfalcon og er ny for SS21. Skoen egner seg til lett aktivitet og fritid.
Fra kr 579,00