Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori EL Sykler

EL Sykler

Tri-Sport har et stort utvalg av EL-sykler fra kjente merkevarer som Trek, Specialized, Haibike og Xeed.

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

LEVO SL COMP RKTRED/BLK L

The Turbo Levo SL is a new, lightweight breed of eMTB that harnesses the quick and lively ride of our Stumpjumper...and adds just enough power to introduce a whole new dimension of kick ass. Thanks to a clever component selection, the Turbo Levo SL Comp brings all of that rad down to an equally-rad price point. It’s You, Just Going Faster and Farther.
kr 65 000,00

FLASH EXP E7000 MIX

Den ultimate tursykkelen fra Gekko! Utforske alle steder med vei og gode stier 60Nm motor og 504Wh batteri gir stor kraft og lang rekkevidde Brede 29x2,25" dekk ruller lett på alle underlag, gir komfort og godt grep
Fra kr 29 999,00

21 VADO 3.0 NB

Er du stadig på farta og tiden er knapp? Så har vi den riktige sykkelen for deg - Turbo Vado 3.0. Det passer perfekt inn i det travle livet ditt og gjør hverdagen din mye enklere. Derfor utstyrte vi den med vår prisbelønte spesialiserte sykkelteknologi for å gjøre den klar for fremtiden.
Fra kr 28 000,00

Yakun tour

De nye Yakun-modellene gir en optimal balanse mellom manøvrerbarhet og rullende egenskaper for hvert terreng og gir god fremkommerlighet takket være den kraftige Yamaha-motoren
Fra kr 34 999,00

TREK Allant+ 8S

Allant+ 8S er en elsykkel med høy ytelse og laget for syklister som vil sykle langt og fort. Den superkraftige Bosch Performance Speed motoren og batteriet med ekstra lang rekkevidde er perfekt for lange pendlerdistanser og ivrige elsyklister. Denne sykkelen har også gjennomtenkte designdetaljer som er skapt spesifikt for mennesker som vil sykle fremfor å bruke bilen.
Fra kr 42 999,00

TREK Allant+ 8S Stagger

Allant+ 8S Stagger er en elsykkel med høy ytelse og laget for syklister som vil sykle langt og fort. Den superkraftige Bosch Performance Speed motoren og batteriet med ekstra lang rekkevidde er perfekt for lange pendlerdistanser og ivrige elsyklister. Denne sykkelen har også gjennomtenkte designdetaljer som er skapt spesifikt for mennesker som vil sykle fremfor å bruke bilen.
Fra kr 42 999,00