Søk
  Totalt
  Vis handlekurv
  sysid:
  153651
  Logo:
  Trek
  Varenummer:
  78710-56675

  Trek Powerfly LT 7

  trek powerfly lt 7
  trek powerfly lt 7 0
  alt07:
  0
  Størrelse:
  Velg størrelse
  Farge:
  Velg farge
  Valgt type:
  Velg farge
  SLATE
  Velg farge
  Type
  Størrelse
  Pris NOK:
  65999,-
   
  Velg en størrelse
  Send forespørsel
  Product request
  Varebeskrivelse:
  Powerfly LT 7 er den fulldempede elektriske terrengsykkelen som introduserer utrolig stisykkelkapasitet til eMTB-verdenen. Den kombinerer Removable Integrated Battery (RIB) rammedesign med demping med lengre vandring og 27,5+ plussdekk for seriøse egenskaper på selv de tøffeste stiene. En 150 mm demper, 160 mm RockShox Yari RL gaffel, 11 girs Shimano drivverk, og slitesterke deler for stisykling takler selv dine villeste allmountain-turer.
   
  Passer for deg hvis...
  Seriøs stisykkeldemping, det siste innen eMTB rammedesign, og slitesterke deler som takler heftig allmountainsykling. Dette er de udiskuterbare kravene i ditt søk etter neste sykkel. Du kommer til å sykle på store stier med hindre og tekniske seksjoner som krever det ekstra gode grepet og stabiliteten til plussdekk.
   
  Teknologien du får
  En slitesterk ramme av Alpha Platinum Aluminum som fullt dekker og beskytter et 500Wh batteri med kapasitet for lange turer på sti, en Bosch Performance CX 250-watts motor som assisterer opp til 25 km.t, og en ergonomisk Bosch Purion kontrollenhet. Pluss en 150 mm demper, 160 mm RockShox Yari RL gaffel med en "ultra-plush" DebonAir fjær, brede 27,5+ plussdekk, Tubeless Line Comp 40 hjul med 54-tenners Rapid Drive nav, en heve-/senkepinne og kraftigere firestempels hydrauliske skivebremser
   
  Konklusjn
  Demping med lengre vandring, kvalitetsdeler for sti, og et kraftig Bosch pedal-assisterende system gjør dette til en utrolig eMTB. Det som løfter den opp på neste nivå er Removable Integrated Battery (RIB) rammedesign, som er et stort steg framover innen produksjonen av elektriske terrengsykler.
   
  Battery
  Bosch PowerTube 500Wh
  Motor
  Bosch Performance CX 
  Har du spørsmål om produktet?
  I butikk: Sendes omgående (2 stk)
  Midlertidig utsolgt
  I butikk: Sendes omgående (2 stk)