Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Dame

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Lomstind Softshell bukse dame

Superlett softshellbukse med membran 4 - veisstretch for god bevegelighet Vindtett, vannavvisende og ventilerende 8000 mm vannsøyle
Fra kr 799,00

ODDA D. TURBUKSE

Odda turbukse er vår bestselgende turbukse med 4-veis stretch som gir den ekstra gode bevegeligheten, og passer til alt fra hverdagstur til fjellturer. Buksen har ventilering i siden som gir god lufting og pustevne. Buksen har tre ulike glidelåslommer som gjør at du får med det du trenger, men det også ligger trygt når du setter ned. Odda turbukse er kjent for sin passform og passer alle aldre. Buksen er vannavstøtende og hurtigtørkende og har justerings i linning og fotåpning. Turbuksen har høyt liv til dame.
Fra kr 699,00

Rabot 365 Warm Flex W Pnt

Fleksibilitet og varme i en funksjonell blanding – en oppdatert utgave av vår populære Geita Pants.
Fra kr 1 999,00

Fløyen Outdoor Tights Women

Bestselgeren fra Bergans har blitt enda bedre. Fløyen V2 W Pants er her! Oppgraderingen består av en finjustert passform, en ny kombinasjon av materialer og en bredere linning for økt komfort og støtte. Ellers er buksen fortsatt like teknisk avansert og har den samme kroppsnære passformen, noe som gjør den perfekt for aktiviteter med høyt tempo.
Fra kr 999,00

Odda turbukse Dame

Supergod turbukse til dame med 4-veis stretch.
Fra kr 1 299,00

Rugged Flex Pant Women

De tøffe er de som gjør tøffe ting. Disse buksene er designet for dine tøffeste eventyr. De er meget beskyttende og slitesterke, med ekstra stretch der du trenger det. Buksene kan snøres inn ved anklene ved tøffere aktiviteter. DWR-behandlingen som er brukt er fluorkarbonfri for ekstra god samvittighet.
Fra kr 800,00