Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Dame

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Røhn Microfleece dame

Lett fleecejakke for tur og fritid Microfleece Høy krage for komfort To frontlommer med glidelås
Fra kr 349,00

Gamma SL Hoody Women's

Allsidig, superlett softshell for fottur og mange andre fjellaktiviteter. Gamma-serien: Ytterplagg i softshell med stretch | SL: Superlett.
Fra kr 1 799,00

Cecilie Mtn Softshell Jkt

Superkomfortabel friluftsjakke med en kombinasjon av to ulike typer softshellmateriale. Cecilie Mountain Softshell Jacket har et vind- og vannavvisende materiale med PFAS-fri impregnering på utsatte steder. I ryggen og under ermene har den et lettere materiale med god pusteevne og fukttransporterende evne. Romslige napoleonslommer foran gir enkel tilgang til eiendeler selv når du bærer ryggsekk. Lommene sørger også for ventilasjon når de er åpne. Ingen sømmer i siden for å forhindre at det oppstår friksjon. Dette gir høy komfort ved bæring av sekk samt mindre slitasje. Cecilie Mountain Softshell Jacket er utviklet i samarbeid med eventyrer og fjellklatrer Cecilie Skog og inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.
Fra kr 1 800,00

norrøna warm2 Jacket W's

Den allsidige norrøna warm3 Jacket er en klassisk foret fleecejakke. Den er svært myk og er vår varmeste jakke for generell utendørsbruk.
Fra kr 979,00

Atom LT Hoody Women's

Lett, allsidig syntetisk isolert hettejakke som fungerer både som mellomlag og på egen hånd Dame
Fra kr 1 749,00

Atom LT Hoody Women's

Lett, allsidig syntetisk isolert hettejakke som fungerer både som mellomlag og på egen hånd Dame
Fra kr 2 499,00