Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Dame

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Atom LT Hoody Women's

Coreloft isolert hettejakke for mellomlagsbruk eller stand-alone-piece. Vind og vannavvisende.Sidestykkene og armhulen er av elastisk Polartec® Power Stretch®, som gir bevegelighet og pusteevne. Ideell for bruk i lag-på-lag-system under aktiviteter i kaldt vær. Dette blir fort en helårsfavoritt.
Fra kr 1 499,00

Atom LT Hoody Women's

Coreloft isolert hettejakke for mellomlagsbruk eller stand-alone-piece. Vind og vannavvisende.Sidestykkene og armhulen er av elastisk Polartec® Power Stretch®, som gir bevegelighet og pusteevne.Ideell for bruk i lag-på-lag-system under aktiviteter i kaldt vær. Dette blir fort en helårsfavoritt
Fra kr 1 749,30

Thorium AR Hoody Women's

Varm dunjakke, 750 fill gåsedun Box wall konstruksjon 2 ytterlommer Foret hette (coreloft) 375 g
Fra kr 2 449,00

Atom SL Hoody Women's

Atom SL Hoody er perfekt for norsk sommer, kan sammenlignes med en lett fleece, men med mye lavere vekt. Atom SL Hoody er et glimrende selvstendig plagg når man hviler, når man starter tidlig om morgenen, eller når man tar en pause etter høy aktivitet og er et effektivt mellomlag i kjølige forhold. Hettejakken passer også godt som mellomlagsplagg om vinteren. -kan pakkes ned til grapefruktstørrelse og veier så lite som 235 gram.
Fra kr 1 399,30

Hemsedal Hybrid Lady Jkt

Vår mest avanserte skijakke noensinne!
Fra kr 4 499,00

Nosi Hybrid Down Lady Vest

Teknisk dunvest for skikjøring, med suveren varme og komfort
Fra kr 1 199,00