Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Bukser

Velg underkategori
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Chamie 2-Way Stretch Pants

Chamie Pants er en enkel fitnessbukse som kan brukes til alle sportsaktiviteter og fritid. Buksen er laget i 2-veis stretch som har god elastisitet som gjør den fantastisk å ha på til all slags sport og fritidsaktiviteter.
Fra kr 299,00

Danuta Capri Pants

Lett og komfortable Capri treningsbukse for damer. Svært elastisk og lett capri bukse laget av svette-transporterende og pustende materiale.
Fra kr 225,00

Men's Nike Tech Running Tights

Laget av et svært tøyelig, men støttende materiale.Nettingområder bidrar til å holde deg kjølig når du får opp dampen på løpeturen.
Fra kr 299,00

D2M HR RUN P L

Høyt, elastisk liv Lysreflekterende detaljer Heldekkende malingsstrøktrykk adidas Badge of Sport på benet
Fra kr 599,00

HOW WE DO TIGHT

Gi hver eneste trening luftkondisjonering med denne løpetightsen for dame De har heldekkende, sterk grafikk, og bygges med pustende mesh bak knærne som hjelper deg med å holde deg kjølig Glatte flatsømmer reduserer irritasjonen To lommer på hoftene holder på de essensielle tingene, og snorstramming i livet lar deg gjøre passformen personlig adidas har forpliktet seg til å lage produkter på mer bærekraftige måter Disse tightsene er laget av resirkulert polyester, for å spare ressurser og redusere utslipp.
Fra kr 749,00

Pants ZEROWEIGHT

Konstruksjon basert på kartlegging av kroppens kalde og varme soner. God synlighet - refleksdetaljer. Svært lav vekt
Fra kr 899,00