Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Alpin Ski JR

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

T TNT Jr + L7 B90

Allsidig park ski til junior med twintip design. Skien er enkel å manøvrere og har godt kantgrep
Fra kr 1 999,00

Chica vMotion

Chica er en fantastisk juniorski. Lett vekt og rocker i tuppen gjør denne utrolig lettkjørt på alle snøforhold Skien er stabil i stor fart og leken i lav fart.
Fra kr 2 798,00

Revolt Jr

Leveres med binding. Revolt JR er en knalltøff twintipski til de yngste. Skien har en rocker som gjør den leken og lettkjørt. Solid trekjerne gir god stabilitet på alle typer snø. Skien har samme type innsving som en vanlig alpinski, så den passer like godt i bakken som i parken. 74mm midtbredde gir en fin balanse mellom presisjon på hard snø, og flyt i løs snø.
Fra kr 2 499,00

T TNT Jr + L7 B90 binding

Allsidig Junior Twintip-ski til parken og bakkekjøring. En lett kjerne gjør denne ski enkel å svinge. Enkel å manøvrere.
Fra kr 3 399,00

Revolt Jr m.binding 7.0 bl

Revolt JR er en knalltøff twintipski til de yngste. Skien har en rocker som gjør den leken og lettkjørt. Solid trekjerne gir god stabilitet på alle typer snø. Skien har samme type innsving som en vanlig alpinski, så den passer like godt i bakken som i parken. 74mm midtbredde gir en fin balanse mellom presisjon på hard snø, og flyt i løs snø. Leveres med en trygg og solid binding fra Marker.
Fra kr 3 599,00

Press

THE SKI FOR THE NEXT GENERATION OF FREESTYLE SHREDDERS.
Fra kr 4 499,00