Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Toppturski og Alpinski

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

VTA80

VTA80 er en lett toppturski til allround bruk.Skien er med sine 80mm under fot, enkel å bruke både opp og ned.Skien har rocker i tuppen slik at den flyter god, er forutsigbar og tilgivende.Litt tapering i tuppen gjør at skien ikke lugger under krevende snøfohold.Riktig innsving og en solid trekjerne gir skien trygge og gode kjøreegenskaper på all slags snø.Skien veier kun 1250g i 170cm lengde, så du kan gå langt og bratt uten å brenne mer krutt enn nødvendig.Skien har feste for Völkls egen skifell, den er tilpasset hver lengde, og er veldig enkel i bruk.
Fra kr 3 299,00

Wayback 84

BREAKING DOWN THE BARRIERS TO BACKCOUNTRY SKIING.
Fra kr 2 500,00

MINDBENDER 90C ALLIANCE

The Mindbender 90C Alliance is for intermediate to advanced skiers looking for a lightweight option that’s comfortable going beyond the groomers. Built with our patent-pending Spectral Braid technology and All-Terrain Rocker profile, this is a lively, agile freeride solution for women that inspires confidence anywhere on the mountain
Fra kr 3 250,00

MINDBENDER 90C

A NIMBLE FREERIDE SKI THAT’S QUICK ON ITS FEET.
Fra kr 3 250,00

Bash 81 m.binding

Tøff twintipski som passer like godt I park som i vanlig skibakke Solid konstruksjon med full trekkerne og full cap gir god stabilitet og tåler mye juling Retningsbestemt innsving gjør at den kjører som en vanlig alpinski, mens tupp i begge ender er perfekt for park. Leveres med trygg og sikker alpinbinding. Passer alle ferdighetsnivå.
Fra kr 3 799,00

Deacon 79 m.binding

Allsidig og lettkjørt allround alpinski. Passer løpere som vil ha en god ski som passer alle føreforhold. Skien er stabil, har godt grep, og en konstruksjon som gjør den forutsigbar og tilgivende. Avansert bindingssystem sørger for jevn fleks og kontant kraftoverføring. Rocker i tuppen gjør at skien takler ujevnheter og dårlig preparert bakke på en utmerket måte.
Fra kr 5 399,00