Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Alpin Ski

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

RTM 76 BLK / Orange m/binding

RTM 76 er en allround bakkeski. Passer best i preparert bakke, og takler alle typer forhold. Enkel å håndtere, og sitter trygt og godt på hard snø og is. Rocker i tuppen, slik at den flyter godt over ujevnheter og er enkel å kontrollere. Ski og binding er utviklet sammen for å gi optimale egenskaper og lav vekt. RTM 76 passer til alle fra nybegynner til godt øvet løper.
Fra kr 5 499,00

E XDR 79 CF + Z12 Walk F80

Allsidig og smidig unisex alpinski med binding. Den har en lett konstruksjon og er enkel å manøvrere.
Fra kr 3 999,00

E X-DRIVE 7.5 + E Lithium 10 L

Salomon X-Drive 7.5 er lett å kontrollere i bakken. Skien gir stabilt kantgrep og har gode egenskaper for skikjørere som ønsker en trygg og solid modell.
Fra kr 3 999,00

VTA80

VTA80 er en lett toppturski til allround bruk.Skien er med sine 80mm under fot, enkel å bruke både opp og ned.Skien har rocker i tuppen slik at den flyter god, er forutsigbar og tilgivende.Litt tapering i tuppen gjør at skien ikke lugger under krevende snøfohold.Riktig innsving og en solid trekjerne gir skien trygge og gode kjøreegenskaper på all slags snø.Skien veier kun 1250g i 170cm lengde, så du kan gå langt og bratt uten å brenne mer krutt enn nødvendig.Skien har feste for Völkls egen skifell, den er tilpasset hver lengde, og er veldig enkel i bruk.
Fra kr 3 299,00

N QST LUX 92

Allsidig ski tilpasset dame som er fleksibel og enkel å svinge.
Fra kr 5 499,00

Bash 81 m.binding Free Ten ID

Tøff twintipski som passer like godt I park som i vanlig skibakke. Solid konstruksjon med full trekkerne og full cap gir god stabilitet og tåler mye juling. Retningsbestemt innsving gjør at den kjører som en vanlig alpinski, mens tupp i begge ender er perfekt for park. Leveres med trygg og sikker alpinbinding. Passer alle ferdighetsnivå.
Fra kr 5 199,00