Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Alfa

Alfa har alltid hatt som mål å utvikle sko som er best i sin klasse. Kvalitet og komfort er vårt sterkeste mantra. Våre produkter bidrar til å heve turopplevelsen, og alle våre produkter er utviklet med tanke på moderne friluftsliv. Skoene skal ikke bare se bra ut, men de skal være dine føtters beste venn. På hver enkelt tur, og over flere år.

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Cecilie Low GTX

Teknisk hverdagssko for aktive damer som kombinerer mote og funksjonalitet på en god måte
Fra kr 2 299,00

Kvist Advance 2.0 GTX M

En lett, komfortabel og svært anvendelig fjellstøvel for bruk i variert terreng, oppgradert med en litt romsligere passform!
Fra kr 2 099,00

Kvist Advance 2.0 GTX W

En lett, komfortabel og svært anvendelig tekstilsko for bruk i variert terreng, oppgradert med en litt romsligere passform!
Fra kr 2 099,00

Piggen A/P/S GTX M

Svært lett, teknisk tursko med suverent sålegrep og god demping!
Fra kr 2 499,00

Piggen A/P/S GTX W

Svært lett, teknisk tursko med suverent sålegrep og god demping!
Fra kr 2 499,00

TRAC APS GTX

Varm og lett toppmodell for den aktive og kravstore skiløperen. Trac A/P/S passer ypperlig til trening og konkurranse en kald vinterdag, sørpeføre i påsken og rulleskiturer sommer og høst.
Fra kr 1 999,00

VARDE A/P/S GTX W

GORE-TEX® Surround Ny GORE-TEX®-teknologi som puster rundt hele foten - også under! Vibram® Grip A/P/S yttersåle Revolusjonerende yttersåle som gir godt feste på både våte og tørre underlag. Alfa Air™ Lett og vedlikeholdsfritt overmateriale. Trenger kun rengjøring!
Fra kr 2 299,00

Walk King Advance GTX M

Klassisk komfortabel fjellstøvel med Memoryfoam. Konstruert for fjellvandring i variert terreng og til toppturer med dagstursekk.
Fra kr 3 499,00

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 2 299,00 Max: kr 3 499,00
kr2299 kr3499